ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΝΔΡΙΚΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Άλλα προϊόντα » ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ

Περιγραφή


ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ

 ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ τεμ.  

 

 Το Ρόδο της Ιεριχώ φέρνει μεγάλη καλοτυχία στο σπίτι που θα το αποκτήσει.

Ζει για πάνω από 300 χρόνια στην έρημο της Ιεριχώ , κλείνει τα κλαδιά του και γίνετε σαν κουβάρι για να κυλάει στην έρημο μέχρι να βρει νερό και να πρασινίσει. Όσο καιρό και αν το έχετε φυλαγμένο, μόλις το βάλετεστο νερό θα ανοίξει και θα πρασινίσει πραγματοποιώντας την ευχή σας. Λέγεται και ρόδο της Παναγίας γιατί όταν η Παναγία πήγαινε να γεννήσει από όπου πέρναγε άνοιγαν τα ρόδα στο πέρασμα της. Για αυτό θεωρείτε το φυτό που βοηθάει μια γυναίκα να συλλάβει παιδί και αν τοποθετηθεί κάτω από το κρεβάτι της όσο είναι έγκυος την προστατεύει.  

Το Ρόδο είναι φυσικός ιονιστής απορροφά τον καπνό από τσιγάρα και τις βλαβερές ακτινοβολίες, ενώ αν το φυλάξεται σε μια ντουλάπα λειτουργεί σαν σκοροκτόνο.

 

 

Όταν θέλετε να κάνετε μια ευχή το βάζετε σε ένα πιατάκι με νερό και κάνετε την ευχή σας και κάθε μέρα προσθέτεται νερό, ύστερα από 7 μέρες πρέπει να το βγάλετε από το νερό και να το αφήσετε να κλείσει. Μπορείτε να το ανοίγετε 4 με 5 φορές το χρόνο, μεγάλη τύχη φέρνει όταν το ανοίγεται παραμονή Χριστουγέννων και της Παναγίας.

Τιμή: 6,00€ 

Χονδρική
Έκπτωση ανά παραγγελία:
Παραγγελία πάνω από €200 -> έκπτωση: 5%
Παραγγελία πάνω από €300 -> έκπτωση: 10%
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι