Πρωτείνη Αρακά σε σκόνη

Συνιστάμε τη χρήση απομονωμένης πρωτείνης αρακά είτε αμέσως μετά την προπόνηση ή κατά τη διάρκεια της ημέρας

3.72

Κατηγορία:

Περιγραφή

Πρωτείνη Αρακά σε σκόνη   50 γρ.    Η απομονωμένη πρωτείνη αρακά είναι μία φυσική πρωτείνη που προέρχεται από λαχανικά και παρέχει τέλειο διατροφικό και αμινοξέων προφίλ. Τελείως απαλλαγμένη από γλουτένη, λακτόζη, χοληστερόλη,και άλλους αντι-διατροφικούς παράγοντες, αυτή είναι μία τέλεια πηγή πρωτείνης για άτομα με συγκεκριμένες αλλεργίες προς είδη τροφών.

Οι ωφέλειες της απομονωμένης πρωτείνης αρακά

Η απομονωμένη πρωτείνη αρακά απορροφάται σχετικά αργά από το πεπτικό σύστημα σε σχέση με άλλες πρωτείνες σαν από τον ορό γάλακτος ορό γάλακτος. Αυτό παρέχει το σώμα σας με παρατεταμένα εφόδια αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών, κάνοντάς την ιδανική για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η απομονωμένη πρωτείνη μπιζελιών είναι σε συγκέντρωση περίπου 85% πρωτείνης ανά δοσολογία , παρέχοντας τέλεια πηγή πρωτείνης και αμινοξέων , ειδικά σε συνδυασμό με άλλες πηγές πρωτείνης. Εϊναι ειδικά υψηλή σε BCAA – Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας.

Για ποιόν είναι ιδανική η Απομονωμένη Πρωτείνη Αρακά ?

Η απομονωμένη πρωτείνη αρακά είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε ψάχνει σκόνη ποιότητος για να βελτιώσει την ημερήσια δόση πρωτείνης του. Είναι ιδανική για χορτοφάγους αφου΄προέρχεται εξ ολοκλήρου από το κίτρινο μπιζέλι.

Πότε πρέπει να πάρω απομονωμένη πρωτείνη αρακά ?

Συνιστάμε τη χρήση απομονωμένης πρωτείνης αρακά είτε αμέσως μετά την προπόνηση ή κατά τη διάρκεια της ημέρας , ή όποτε χρειάζεστε ώθηση πρωτείνης.