Κανέλα Κευλάνης Ξύλο stick

Βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του σακχάρου του αίματος, της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

3.10

Περιγραφή

ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΟ ΚΕΥΛΑΝΗΣ  50γρ.

Η χρήση της κανέλας για θεραπευτικούς σκοπούς γίνεται όλο και πιο δημοφιλής πρακτική φυσική υγεία για διάφορους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, έχει μια ευρεία ποικιλία ιατρικών παροχών, δέκα από τα οποία θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο. Στη συνέχεια, υπάρχει η  φυσική  και ασφαλές προσφυγή που έχει να προσφέρει. Τέλος, είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο νόστιμους τρόπους για να την  ενσωματώσετε στην  φυσική υγεία στη διατροφή σας. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κανέλα ιατρικώς.

1. Η μείωση του σακχάρου στο αίμα

Αν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας δεν είναι σταθερά, παραμελώντας να τα  μπορούν να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες. Τα άτομα που έχουν δυσκολία με τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, ιδιαίτερα οι διαβητικοί,να  χρησιμοποιήσουν την κανέλα, επειδή βοηθά στο σώμα να ανταποκριθεί στην ινσουλίνη πιο αποτελεσματικά, η οποία ενθαρρύνει τα  υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η κανέλα είναι ένα από τα  καλύτερα τρόφιμα για τον έλεγχο του διαβήτη 

2. Μειώνει την χοληστερίνη

Όταν είστε  σε επίπεδα των λιποπρωτεϊνών  σε χαμηλής πυκνότητας (LDL) που δεν ελέγχονται, μπορείτε να αντιμετωπίσετε  μείζονες κινδύνους για την υγεία και  μείωση της υγείας της καρδιάς. Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα ελάχιστο 1 γραμμάριο κανέλα την ημέρα ενθαρρύνει  τα υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα ανάμεσα σε τύπου 2 διαβητικούς

3. Θεραπεία των λοιμώξεων  με μαγιά

Η Θεραπεία των λοιμώξεων ζύμης είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά αποτελεσματικό ιατρικά οφέλη που προέρχεται από  την κανέλα. Μελέτες έχουν δείξει ότι είχε τη δυνατότητα να παρεμποδίζει την μόλυνση από την ανάπτυξη, ακόμη και όταν κατέστη ανθεκτική σε φαρμακευτική αγωγή.Το λάδι κανέλας είναι ο πιο κοινός τρόπος για τους ανθρώπους να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το ζήτημα αυτό.

4. Μείωση Φλεγμονής

Υπήρχαν ιατρικές μελέτες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, που δοκιμάστηκαν το πόσο καλά η κανέλα μπορεί να βοηθήσει  ασθένειες όπως το Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ. Αυτές οι μελέτες διαπίστωσαν ότι η κανέλα πραγματικά  θα βοηθήσει  στην πρόληψη της φλεγμονής στον ιστό του εγκεφάλου. Αυτό εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη και υγιέστερη ζωή για τον εγκέφαλό σας.

5. Αντιοξειδωτικές Επιπτώσεις

Όταν πρόκειται για τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά στον κόσμο,  η κανέλα τοποθετείτε  πραγματικά στην κορυφή Το σώμα χρησιμοποιεί τα αντιοξειδωτικά να καθαρίσει και να κρατήσει  τις βλαβερές ρίζες . Μπορει  επίσης να βοηθήσει  τα κύτταρα από κάθε μέρος του σώματός σας να ανακτήσουν πολύ πιο γρήγορα από την φθορά.

6. Αντιβακτηριακές  και αντι μυκητιασικές ιδιότητες.

Όταν χρησιμοποιείται σε μορφή πετρελαίου, κανέλα έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την απολύμανση τε πράγματα στο σπίτι σας όταν αναμειγνύεται με νερόεπίσης, χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση  μυκητιασικές λοιμώξεις, όπως το πόδι του αθλητή.

7. Βοηθά την πέψη

Χρησιμοποιεί τις αντιβακτηριακές ιδιότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω για να βοηθήσει το μολυσμένο πεπτικό σύστημα και να προωθήσει την υγιή ανάλυση των τροφίμων. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι διευκολύνει το φούσκωμα, την  ναυτίας, βοηθά  στην πέψη των γαλακτοκομικών προϊόντων και τη θεραπεία της διάρροιας. Αυτό ήταν ένα πολύ γνωστό  στην ιατρική χρήση στον κινεζικό πολιτισμό για εκατοντάδες χρόνια.

8. Μείωση του πόνου

Μπορεί αποτελεσματικά να κρατήσει μακριά  τις προσταγλανδίνες, οι οποίες είναι υποδοχείς που κάνουν τους νευρώνες σας πιο ευαίσθητους στον πόνο. Η μεγάλη ποσότητα μαγγανίου βοηθά επίσης να ενθαρρύνει την υγεία των οστών και την πρόληψη του πόνου που προκαλείται από την αρθρίτιδα.

9. Μείωση του βάρους

Είτε το πιστεύετε είτε όχι η  κανέλλα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας με την απώλεια βάρους. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία οδηγεί στον ταχύτερο μεταβολικό ρυθμό. Διατηρεί επίσης το αίσθημα της πείνας κατά το μεταβολισμό των σακχάρων και την καταστολή τους πόθους.

10. Υγιεινή πήξης του αίματος

Υπήρξε πολλή ιατρική έρευνα γύρω από την ικανότητα της κανέλλας για την αραίωση του αίματος. Οι μελέτες διαπιστώθηκε ότι διατήρησε τα αιμοπετάλια ένα πρόβλημα που συνήθως οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.05 kg