Macha σε σκόνη

Προσφορά!

Το Matcha περιέχει πολύ περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες όπως Βιταμίνη A, E και Β καροτίνη, σε σχέση με άλλο τσάι που τελικά καταναλώνεται μόνο το απόσταγμά του χάνοντας πολλές από τις θρεπτικές ουσίες

4.22

Περιγραφή

MACHA σε σκόνη 30 γρ. Το Matcha μπορεί να είναι ακόμα ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά είναι το πιο γρήγορα διαδεδομένο πράσινο τσάι σε σκόνη, που χρησιμοποιείται και ως συστατικό για τη δημιουργία των πλέον θρεπτικών και DETOX ροφημάτων στον κόσμο!

Μπορεί να το βρείτε είτε ως ένα γευστικό Latte ή ως ένα πλούσιο σε θρεπτικές αξίες Χυμό. Κάνοντάς το παγκοσμίως το πλουσιότερο προϊόν σε θρεπτικές αξίες!

Το Matcha υπάρχει εδώ και 900 χρόνια ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ των εξεζητημένων, πολύτιμων σε θρεπτική αξία παραδοσιακών προϊόντων σε Κίνα και Ιαπωνία.

Για την εξάπλωση της γνώσης και της κουλτούρας του τσαγιού, υπεύθυνοι είναι οι Βουδιστές μοναχοί. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στην Κίνα και στην Ινδία, επέστρεφαν έχοντας αποκομίσει ως βασική τους γνώση τα οφέλη του Matcha, πολύ πριν εμφανιστεί το κοινό πράσινο τσάι στη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα.

Μέσω αυτής της πολυετούς χρήσης του Matcha από τους μοναχούς, έγινε παγκοσμίως γνωστό ως το ΥΠΕΡ-πολύτιμο φυσικό ιατρικό για καλή υγεία, ευεξία και μακροζωία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MATCHA;

Το Matcha είναι μια λεπτή πούδρα από 100% εκλεκτά και πολύ προσεχτικά επιλεγμένα (ποιότητας tencha) πράσινα φύλλα τσαγιού, αλεσμένα σε πετρώματα από γρανίτη, χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ MATCHA ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ;

Το Matcha έχει 12 φορές τις θρεπτικές αξίες οποιοδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού και μέχρι 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού!

Μία κούπα Matcha ισοδυναμεί με 10 κούπες πράσινου τσαγιού σε θρεπτικές αξίες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το μυστικό κρύβεται στη διαφορά ότι στο Matcha καταναλώνεται πραγματικά όλο το φύλλο του τσαγιού, ενώ στο απλό πράσινο τσάι το απόσταγμά του από το βρασμένο νερό.

Οι θάμνοι του τσαγιού Matcha Ninja μεγαλώνουν σε ειδικά προστατευόμενο σκιερό μέρος, με στόχο το φύλλωμά τους να διατηρεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα τα συστατικά της χλωροφύλλης και των αμινοξέων. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ & ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ

Σε πρόσφατη μελέτη του American Journal of Clinical Nutrition βρέθηκε ότι η κατανάλωση του Matcha μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά της θερμογένεσης-thermogenesis (τα επίπεδα μετατροπής του λίπους/θερμίδων σε ενέργεια) από την καθημερινή καύση θερμίδων που κυμαίνεται στο 8%-10%, φτάνει στο θεαματικό 35%-43% της καθημερινής καύσης και χωρίς να δημιουργεί καμία παρενέργεια ή “πίεση” στον οργανισμό.
Το Matcha έχει μηδενικές θερμίδες και χρησιμοποιείται συχνά από διατροφολόγους για να στηρίζει δίαιτες και διατροφικά προγράμματα, παρέχοντας την απαραίτητη ενέργεια, αντοχή, ισορροπώντας τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά και ενισχύοντας το μεταβολισμό.
Επιπλέον σε πρόσφατη μέτρηση έχει αποδειχθεί ότι το Matcha βελτιώνει την διάρκεια αντοχής του οργανισμού κατά 24%.

DΕΤΟX & ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ:

Η χλωροφύλλη είναι το βασικό στοιχείο του πράσινου τσαγιού. Το Matcha λόγω της ακατέργαστης φύσης του και της ποιότητας των φύλλων του είναι η πιο δυνατή μορφή αποτοξίνωσης, βοηθώντας τον οργανισμό στο να καθαρίσει από χημικές ουσίες και μέταλλα.
Το Matcha συλλέγεται προσεχτικά και μόνο από τις νεαρές κορυφές των φύλλων τσαγιού, όπου έχουν ολοκληρώσει το τελικό στάδιο ανάπτυξής τους σε σκιερό μέρος, διατηρώντας τα υψηλότερα επίπεδα σε χλωροφύλλη από κάθε άλλο πράσινο τσάι, κάνοντάς το ένα καθημερινό ρόφημα για Superior detox, Ισχυρό Ανοσοποιητικό και καθημερινή Ευεξία.
Ο τρόπος που καταναλώνεται η σκόνη Matcha ως ρόφημα σε τσάι ή συστατικό σε χυμούς, περιέχει πολύ περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες όπως Βιταμίνη A, E και Β καροτίνη, σε σχέση με άλλο τσάι που τελικά καταναλώνεται μόνο το απόσταγμά του χάνοντας πολλές από τις θρεπτικές ουσίες . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ

Το Matcha είναι μία συμπυκνωμένη σκόνη και το μόνο που χρειάζεστε είναι μέχρι ½ κουταλάκι του γλυκού (1γρ) ανά δόση.

Βήμα 1: Προσθέστε μέχρι ½ κτλ. γλυκού Matcha σε ½ κούπα τσαγιού με κρύο ή ζεστό νερό.
Βήμα 2: Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί καλά ( χρησιμοποιήστε κουτάλι – ηλεκτρικό αναδευτήρα – whisk)
Βήμα 3: Απολαύστε το σκέτο προσθέτοντας όσο νερό επιθυμείτε (κρύο η ζεστό)
Βήμα 4: Προσθέστε τη ½ κτλ του γλυκού Matcha στην αγαπημένη σας υγιεινή συνταγή και ΜΙΧ ΙΤ σε όποια γεύση των Χυμών, Smoothies εσείς επιθυμείτε ακόμα και σε Cupcakes ή Organic Cookies.

Δεν αλλοιώνει και δεν υπερκαλύπτει καμία άλλη γεύση!

Το χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να το προσθέσετε παντού!
Είναι τόσο εύκολο να έχετε μαζί σας όπου και αν πάτε, δεν χρειάζεται κανένα ειδικό σκεύος και δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα στη συντήρησή του.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.05 kg