Μπλε Τσάι Pea Tea 20 γρ.

Θεωρείται ότι περιέχει ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη διάφορων ειδών καρκίνου και ενισχύει την άμυνα του σώματος με φυσικό τρόπο.

4.96

Περιγραφή

Μπλε Τσάι Ανθός 20 γρ. Buterfly Pea Tea Το μπλε τσάι έχει άριστη φήμη σ΄ αυτούς που ξέρουν από τσάι. Έχει ευγενική καταγωγή και ευχάριστη γεύση. Η ποικιλία αυτή γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή και μπορείτε να τη βρείτε εύκολα σε σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής. Προέρχεται από τις ορεινές περιοχές της Ταϊβάν και της Κίνας, όπου έχει μακρά παράδοση ως ποτό που βοηθά στην απώλεια βάρους, ένας υγιής και φυσικός τρόπος για να χάνετε κιλά σιγά σιγά. Η τακτική κατανάλωση μπλε τσαγιού μπορεί να προσφέρει τα παρακάτω οφέλη:

Όπως αναφέραμε ήδη, η ποικιλία αυτή είναι εξαιρετική για την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με μερικές μελέτες, η ικανότητά του να επιταχύνει το μεταβολισμό ξεπερνά αυτήν των άλλων ποικιλιών τσαγιού. Μας δίνει τη δυνατότητα να καίμε λίπος με πιο φυσικό τρόπο.
Αυξάνει τον ηπατικό μεταβολισμό, μειώνοντας έτσι τη χοληστερίνη.
Το μπλε τσάι ή τσάι oolong είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
Προλαμβάνει και βελτιώνει το λιπώδες ήπαρ.
Θεωρείται ότι περιέχει ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη διάφορων ειδών καρκίνου και ενισχύει την άμυνα του σώματος με φυσικό τρόπο.
Δρα ευεργετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα, καθαρίζοντας τις αρτηρίες και βελτιώνοντας την κυκλοφορία.