Τρόποι αποστολής

Εκτός από την επιλογή παραλαβής από το κατάστημα σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας είσαστε.

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω courier το κόστος αποστολής είναι 6,20 ευρώ εως τα 2 κίλα.

Αποστολή μέσο εταιρίας ταχυμεταφοράς(courier)

Οι παραγγελίες και παραδόσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για παραγγελίες που γίνονται έως τις 14:00 η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 24 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται σε 48 ώρες για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησία.

Αποστολές μέσο πρακτορείο μεταφορών ή  ΚΤΕΛ

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών ή και με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας  θα ξεκινήσουμε την παραγγελία μόλις μας αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης μέσω e-mail στο  info@doxas-spices.gr  ή  μέσο φάξ  στο 2310550646