Φύλλα Moringa

Τα οφέλη από την κατανάλωση τσαγιού Moringa κάθε μέρα είναι τα εξής:
Πρόληψη ασθενειών όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης και η αναιμία, η υψηλή αρτηριακή πίεση, τα στομαχικά προβλήματα, η διαταραχή του θυρεοειδούς και πολλά άλλα.

3.80

Περιγραφή

Φύλλα Moringa 30gr.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Moringa για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων για την υγεία. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε την Moringa είναι να προετοιμάσετε τα φύλλα Moringa για κατανάλωση ενός υπέροχου Τσαγιού. Τα οφέλη από την κατανάλωση τσαγιού Moringa κάθε μέρα είναι τα εξής:
Πρόληψη ασθενειών όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης και η αναιμία, η υψηλή αρτηριακή πίεση, τα στομαχικά προβλήματα, η διαταραχή του θυρεοειδούς και πολλά άλλα.           Λόγω της φυσικής αντιφλεγμονώδους δράσης του:
Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Είναι πηγή αντιοξειδωτικών. Το τσάι Moringa μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη.
Είναι φυσικό καθαρτικό. Είναι περισσότερο γνωστό ως εξαιρετική πηγή διατροφής και φυσικό ενισχυτικό ενέργειας.
Και είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά και πηγή πολλών βιταμινών και μετάλλων. Πώς να φτιάξετε το τσάι Moringa: ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η χρήση της Moringa θα πρέπει να είναι με φειδώ. Έως 6 γραμμάρια την ημέρα για έως και τρεις εβδομάδες είναι η συνιστώμενη δόση. Καλή απόλαυση! #MORINGA #moringvibes #mo #helthylife #bestquality #Benefits #thessaloniki #doxasspicesandherbs