Προφίλ

Το κατάστημα Δόξας Ιωάννης, δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου μπαχαρικών και τροφίμων, με σεβασμό και μεράκι.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, που από το 1975 αφήνει τις μυρωδιές των μπαχαρικών που εμπορεύεται,  να πλημμυρίζουν τα σοκάκια της Θεσσαλονίκης, προσκαλώντας τους πελάτες του σ’ ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις, από κάθε γωνιά του κόσμου.

Ειδικότερα, στην γκάμα των προϊόντων του καταστήματος Δόξας Ιωάννης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αλάτια, αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά, βάμματα, καθώς και δημητριακά, διάφορους σπόρους και εκκλησιαστικά είδη. Επιπλέον, διαθέτει διάφορα είδη σε έλαια βοτάνων, θεραπευτικά βότανα, καρυκεύματα, μείγματα βοτάνων, μπαχαρικά, πρόσθετες πρώτες ύλες, πρώτες ύλες για γλυκά, τσάγια εξωτερικού και υπερτροφές.

Προφίλ
Προφίλ

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μπαχαρικών, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα των πιστοποιημένων προϊόντων που διαθέτουμε, μας έχουν χαρίσει μια υψηλή θέση στην προτίμηση των πελατών μας και παράλληλα μας έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη του πελατολογίου μας.

Συγκεκριμένα, τροφοδοτούμε εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων και ειδών υγιεινής διατροφής, πωλητές λαϊκών αγορών και παντοπωλείων.

Βασικός στόχος μας είναι η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων που εμπορευόμαστε, καθώς και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τώρα σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε on line όλα μας τα προϊόντα και να τα αποκτήσετε με ένα click, μέσα από το e-shop μας, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας περιμένουμε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του καταστήματος Δόξας Ιωάννης στη Θεσσαλονίκη, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα μπαχαρικά και διάφορα αλλά ειδή, που θα σας χαρίσουν για υγεία και ευεξία.