Βάμμα Γαϊδουράγκαθο

Γαϊδουράγκαθο 30 ml.  Φημίζεται για την προστασία του συκωτιού από λοιμώξεις, από κατανάλωση αλκοόλ και χημειοθεραπεία, είναι αποτελεσματικό σε δίαιτα, αποτοξινώνει τον οργασμό.

7.90

Κατηγορία:

Περιγραφή

Βάμμα Γαϊδουράγκαθο 30ml                  Οι ευεργετικές ιδιότητες του γαϊδουράγκαθου στην υγεία το κατατάσσουν ως εξαιρετικό βότανο. Αυτό το ήξεραν καλά πριν αρκετούς αιώνες όπου το χρησιμοποιούσαν για να ενισχύσουν την υγεία των νεφρών, της χοληδόχου κύστεως και στον καθαρισμό του ήπατος.
Με κύρια δραστική ουσία την σιλυμαρίνη, θεωρείται εξαιρετικό φάρμακο για παθήσεις σε συκώτι, νεφρά, πάγκρεας, προστάτη, πνεύμονες, καρδιά, μειώνει την χοληστερίνη, τις πέτρες στην χολή και ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Φημίζεται για την προστασία του συκωτιού από λοιμώξεις, από κατανάλωση αλκοόλ και χημειοθεραπεία, είναι αποτελεσματικό σε δίαιτα, αποτοξινώνει τον οργανισμό και προστατεύει/αναπλάθει τα κύτταρα.

Η σιλυμαρίνη που περιέχει ενεργοποιεί την πρωτεϊνική σύνθεση στα ηπατικά κύτταρα, αυξάνοντας τη δραστηριότητα του DNA-RNA και παράλληλα εμποδίζει την εισχώρηση των τοξινών στα ηπατικά κύτταρα και εξουδετερώνει όσες έχουν ήδη εισχωρήσει.
Χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση:

*Ηπατίτιδας
*Ίκτερου
*Κίρρωση του ήπατος
*Χορηγείται σε προβλήματα της χοληδόχου κύστεως.
*Αντίδοτο για δηλητηριάσεις από τοξίνες και το μύκητα Amanita.
*Έχει καταπραϋντική δράση στην καταρροή, τη ψωρίαση και στη πλευρίτιδα.

Ενισχυτικό του Οργανισμού:
*Αυξάνει την έκκριση και τη ροή της χολής.
*Ενισχύει τη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου.
*Μειώνει τις οργανικές βλάβες που προκαλούνται από μακροχρόνια κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
*Προκαλεί αύξηση των γαστρικών υγρών και ανακουφίζει από δυσπεψία.
*Ιδανικό για αποτοξίνωση του οργανισμού.